Om mig

"Hundar har alltid varit en del i mitt liv. I min familj har vi alltid haft stora som små hundar av olika raser"

Min första egna hund fick jag av mina föräldrar som 12 åring, Golden Retrievern Wilma. Wilma var min bästa vän och vi följde varandra i varje steg genom tonåren, vi gick promenader i skogen och flydde verkligheten för en stund! När jag fyllde myndig hade jag sparat ihop pengar för att kunna köpa en hund till, det blev en Cocker Spaniel tik som fick namnet Doris. Doris och jag fick bara 1 år tillsammans då hon hade en medfödd njursjukdom. Men så söt hon var och så kul vi hade under de året.

Min första labrador köpte jag mars 2012 24 år gammal, en 3 årig chokladbrun hane! Det var kärlek vid första ögonkastet! Lasse som jag döpte om honom till! Han blev en jättestor del av mitt liv, och det var här mitt absolut största intresse för hund och hundträning väcktes till liv, jag lärde mig så mycket av Lasse och under dom åren vi fick tillsammans så hann vi göra mycket kul! 

2018 kom Zoe en svart labrador tik, 8 veckor gammal stormade hon in som ett litet yrväder! Zoe är från Lorca’s kennel i Vallda, Zoe är en fantastisk liten tjej med massor av driv. Hon är så rolig att träna och leva med. Vi tränar och tävlar i nosework, vi har provat på agility, vi spårar viltspår, vi har provat på lydnad och vi infinner oss på en och annan utställning.

I mars 2022 så kom lilla Elsa till oss från Polen. Vi ser mycket framemot denna import och har stora förväntningar på henne för framtiden.

Jag och sambon bor i Torslanda med våra hundar. De lever tillsammans med oss i vardagen och på somrarna spenderar vi tiden ute vid havet i vår sommarstuga.

Visionen är att ha en småskalig uppfödning där vi föder upp sunda och arbetsvilliga Labradorer.

Jag lever mitt liv genom mina hundar. Dom är det absolut viktigaste för mig och utan dem vore jag inget. Labradorer är fantastiska och hit har jag kommit för att stanna!

Är ni intresserade av en labrador från mig så är ni alltid välkomna att kontakta mig via kontaktformuläret.